Automatikus bejelentkezés
belépés

Cora Hipermarket - Fót

Fót
2151 Fehérkő u. 1.

telefon: 27/537-500
telefon: 27/537-546
telefon: 27/537-547

Weboldal: http://www.cora.hu

Cégleírás:
Cora áruházak Magyarországon
Cora áruházak a világban
A magyarországi Cora hipermarket-hálózat az Európa több országában, az Antillákon és Guyanában jelenlévő Louis Delhaize csoport tagja. A cégcsoporthoz tartoznak a Match szupermarketek és a Profi diszkontok is.

Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult. A Cora 82 áruházat teremtett a világban és folyamatosan épülnek az újabbnál újabbak. A Cora jelen van Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban, Romániában, Guadeloupe-, Martinique, Guyana szigetén és Magyarországon.

Több mint egy évtized a hazai vásárlókért

A Cora magyarországi terjeszkedése 1997 májusában kezdődött és az elkövetkezendő 3 évben az ezredfordulóig a 3 Budapest vonzáskörzetében levő áruház (Törökbálint, Budakalász, Fót) mellett megnyitottuk a szegedit is. Az új évezredben minden második évben nyílt egy-egy hipermarket, Miskolcon, Debrecenben és a hetedik Szolnokon.

A Cora hipermarketek a vásárlók igényeinek mind szélesebb körű kielégítését tűzte ki célul. Már az első magyarországi Cora áruház megnyitása előtt is egy év telt el azzal, hogy megismerjük a magyar fogyasztók igényeit és megkeressük azokat a beszállítókat, akik képesek a széles választék, a kimagasló minőség és az előnyös árak folyamatos biztosítására. A vásárlói elégedettség az elmúlt egy évtizedben is a legfontosabb szempont maradt, a működő 7 Cora áruház és a hazai beszállítók gondoskodnak arról, hogy megbízható minőségű áruk és kellemes környezet várja a vásárlókat, akik között egyre nő a törzsvásárlók száma.
Jelszavaink

Széles választék
Előnyös árak
Kimagasló minőség
Folyamatosan bővülő szolgáltatások
Kellemes környezet
Családi programok
Magyarországi üzlethálózat, nyitás időpontja
Cora Törökbálint 1997. május 8.
Cora Budakalász 1998. június 4.
Cora Fót 1999. augusztus 25.
Cora Szeged 1999. november 4.
Cora Miskolc 2000. október 25.
Cora Debrecen 2002. október 24.
Cora Szolnok 2004. május 18.
Központban a minőség

A Cora hipermarketek átlag 12000 négyzetméter eladótérrel várják a vásárlókat. A Cora áruházak beszerzési tevékenységét a Provera - az Alfa, Cora, Match és Profi üzletláncok közös beszerzési központja - végzi.

Kiemelt figyelmet fordítunk termékeink és szolgáltatásaink minőségére, ezért a magyarországi hipermarket piacon elsőként vezettük be a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszert, ami garantálja, hogy kifogástalan minőségű és frissességű termékeket kínálunk áruházainkban.

A magasabb színvonalú komplex szolgáltatás, a szervezettebb és szabályozottabb munkavégzés érdekében folyamatosan vezetjük be áruházainkban az ISO 9001:2000-es minőségirányítási nemzetközi szabványt.
A családbarát áruház

Az áruházak üzletsorán működő szolgáltatók segítenek könnyíteni a vásárlók napi feladatain: posta, gyógyszertár, vegytisztító, biztosító, bank, sőt okmányiroda is a hozzánk látogatók rendelkezésére áll.

A kényelmes vásárlás feltételeinek megteremtése céljából a Cora olyan szolgáltatásokat nyújt, mint az ingyenes Cora buszjárat, a Cora privát kölcsön, a Cora áruhitel, a pontgyűjtő Cora bizalomkártya, az üvegvisszaváltó, vagy a tortarendelés. Működtetünk kultúrklubot a színház- és koncertjegyek beszerzésére, továbbá SMS-klubot, amely az aktuális Cora eseményekről, akciókról értesíti a vásárlókat.

Az előnyös ár, a kellemes környezet és a széles választék mellett családi programokon is részt vehetnek az érdeklődök. Kicsik és nagyok egész évben találhatnak programlehetőséget a Kölyökklub, a hazai ünnepekhez kapcsolódó rendezvények, a kézműves foglalkozások és bábműsorok alkalmával, valamint a versenyek, játékok és sportlehetőségek vagy a színjátszó fesztivál egyéni élmények tárháza lehet gyerekeknek és szülőknek egyaránt.
Vásárlóink igényeinek figyelembevételével folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, mert számunkra a vásárlók elégedettsége a legfontosabb


Fót - Szolgáltatások
Bank
OTP Bank
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 9.00-20.00
szombat: 9.00-16.00
vasárnap: zárva
Bankautomata
Készpénzfelvétel lehetőség
Készpénzfelvétel lehetőségét 3 pénzjegykiadó automata biztosítja a butiksoron: OTP Bank (2), Budapest Bank (1).
POS terminál pénztárak
Áruházaink pénztárai POS terminállal vannak felszerelvebankkártyával fizetni kívánó vásárlóink kiszolgálása érdekében.
Biztosító
Groupama Biztosító
CORA szolgáltatások
Bababarát hálózat
Áruházaink a Bababarát hálózat tagjai, a vásárlás megkönnyítése érdekében az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves Vásárlóinkat:
? gyermekmegőrző, ahol gyermekeire szakképzett óvónők vigyáznak*
? családos parkolóhelyek
? baba bevásárlókocsi
? gyermekpelenkázó
*A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, hozza magával gyermeke TAJ-kártyáját és saját személyi igazolványát. A gyermekmegőrzőt csak 3-10 év között szobatiszta gyermekek vehetik igénybe.
További információkért és feltételekért, kérjük, forduljon az információhoz!
Bizalomkártya iroda
Gyermekmegőrző
Nyitva tartás:
hétfő-csütörtök: 12.00-21.00
péntek: 8.00-22.00
szombat: 8.00-21.00
vasárnap: 8.00-20.00
Kultur klub
SMS klub
Üvegvisszaváltó
Étterem, büfé, kávézó, fagylaltozó
Arbat ?orosz gyorsétterem
CORA büfé
Csibe faló - magyaros ízek
Gelateria la Gondola - fagylaltozó
Mega gyorsétterem - magyaros ízek
Segafredo Zanetti kávézó
Sessanta Trattoria pizzéria
Thai-Kínai gyorsbüfé
Fotó, filmkidolgozás
Agfa fotólabor
Gyógyszertár
Flóra gyógyszertár
Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 9.00-20.00
szombat: 8.00-18.00
vasárnap: 9.00-15.00
tel:06-27-535-407
Ingatlanközvetítő
EurOtthon Ingatlanközpont - Expressz hirdetésfelvétel
Pénzváltó
Interchange - pénzváltás
Posta
Posta
Nyitva tartás:
hétfő-szombat: 9.00-19.00
vasárnap: 9.00-14.00
Szépségápolás
Gigi-Beauty - fodrászat, kozmetika, pedikűr, szolárium
Utazási iroda
Vision Travel
Varroda
Couture-Express - minőségi ruhaszerviz
Vegytisztító
5áSec - minőségi gyorstisztító
|

Kulcsszavak: autófelszerelés , autófelszerelési cikk , babaruházat , bevásárlóközpont , bőráru , büfé , cipő , dohány , dohányáru , élelmiszer , élelmiszer marketing , értékmegőrző , étel , étterem , filmkidolgozás , fotó , gyermekmegőrző , gyógynövényüzlet , hipermarket , híradástechnika , híradástechnikai berendezés , híradástechnikai cikk , illatszer , irodatechnika , irodatechnikai berendezés , irodatechnikai cikk , ital , kávézó , könyvesbolt , lakásfelszerelés , lakásfelszerelési cikk , lakáskiegészítő , lakberendezés , női felsőruházat , PANNON , pénzváltó , posta , ruházat , sportruha , sportruházat , táska , telekommunikáció , totó-lottó , totó-lottó üzlet , újság , vegytisztítás , vegytisztító

Cora Hipermarket - Fót fotók

Cora Hipermarket - Fót - Tudakozó.hu